14 dages returret

1-5 dages levering

Fri fragt til pakkeshop ved køb for min. 500,-*

Mulighed for afhentning

0
Ingen produkter i kurven

Bæltelift 13,4 m – Leguan 135 NEO

2.375,00 DKK inkl. moms
1.900,00 DKK ekskl. moms

Vi gør opmærksom på der tillægges en forsikringsafgift på 6,75 procent af prisen pr. dag.

Brugervenlig og alsidig joystickstyret bæltelift. 
Arbejdshøjde: max 13,4 m. 
Udlæg: max 7,1 m. 
Løftekapacitet: max 250 kg. 

Varenummer (SKU): U44-EK12 Kategori:

14 dages returret

1-5 dages levering

Fri fragt ved køb for min. 1000,-

Mulighed for afhentning

Leguan 135 NEO introducerer den seneste generation af bæltelifte, der forener brugervenlighed, imponerende løftekapacitet og teknologiske fremskridt for øget effektivitet. Det avancerede joystick muliggør simultan styring af flere bombevægelser med blot én hånd. Opsætning før og efter arbejdsopgaver udføres effektivt takket være den intelligente automatiske nivelleringsfunktion og hjem-funktionen, der automatisk positionerer bommene tilbage i transportposition.

Navigering gennem snævre indgange er lempelig med Leguan 135 NEO på grund af den lette betjening og den slanke sporvidde på bælteliften. Den nyskabende bomstruktur bidrager til at holde operatøren væk fra væggene, og den enestående brugervenlighed gør det lettere end nogensinde at styre bælteliften.

Leguan 135 NEO er ideel til udlejning og opgaver inden for bygningsvedligeholdelse samt installationsarbejde, uanset om det foregår indendørs eller udendørs. Med sit intelligente design og teknologiske fortrin sætter denne bæltelift en ny standard for effektivitet og brugervenlighed i arbejdet med højder.

Relaterede produkter