14 dages returret

1-5 dages levering

Fri fragt til pakkeshop ved køb for min. 500,-*

Mulighed for afhentning

0
Ingen produkter i kurven

Gravemaskiner

Filtrer efter pris
- kr.
Kategorier
Tilbud
Mærker
Henter filtrer

I næsten ethvert projekt, som involverer haven, er der et behov for at lave en udgravning eller flytte tungt materiale. Begge dele er hårdt og opslidende arbejde, som tager tid. En minigraver gør dit arbejde lettere ved, hurtigt og effektivt at udføre udgravningen eller andet.

Ved leje af minigravere hos JPS Entreprenørmateriel får du desuden givet en instruktion i, hvordan vores minigravere skal betjenes, så opgaven kan løses gnidningsfrit uden maskinproblemer.
Der findes forskellige typer af minigravere, der er forskellige i både størrelse og kraft. Det er afgørende at tage stilling til, hvor langt du skal grave i dybden samt hvilket underlag, der skal graves i, inden du lejer en minigraver. Du kan læse mere om de forskellige specifikationer på vores minigravere under hver enkelte maskine.

Ellers tilbyder vi også vores kunder faglig sparring og rådgivning i valget af minigraver til et givet projekt for at sikre, at de får den helt rigtige minigraver.

Filtrer efter pris
- kr.
Kategorier
Tilbud
Mærker
Henter filtrer

Produkter

Viser alle 3 resultater

Derfor skal du leje en minigraver hos os

Når du lejer hos os, kan du se frem til at få:

  • Maskiner, der jævnligt serviceres og vedligeholdes
  • Maskiner, der lever op til professionelle standarder og kvalitet
  • Vejledning og rådgivning i brugen af minigraver
  • Funktionelle minigravere, der er lette at betjene.

Således sikre vi, at vores kunder oplever, at det at leje hos os foregår gnidningsfrit og med høj tilfredshed.

Lej en minigraver i dag

Vi har et sortiment, der sikrer, at du kan leje den rigtige minigraver til lige netop dit behov. Har du specielle behov så kontakt os og lad os finde en løsning sammen. Vi kan træffes på tlf. 98928366 og udlejer minigravere til hele Nordjylland.