14 dages returret

1-5 dages levering

Fri fragt ved køb for min. 500,-*

Mulighed for afhentning

0
Ingen produkter i kurven

Højtryksrensere

Filtrer efter pris
- kr.
Kategorier
Tilbud
Mærker
Henter filtrer

Her JPS Hjørring Skov- & Havemaskiner sætter vi en ære i at levere det bedste udvalg inden for forskellige højtryksrensere.
Vi går op i kvalitet, hvorfor du kan finde mærker som Stiga, der en del af vores sortiment.

I og med at højtryksrensere findes i forskellige størrelser og funktioner, bør du overveje nogle punkter, inden du investerer i en.
Alle højtryksrenserer arbejder med tryk, men hvor stort et tryk, den kan leverer, afgør samtidig, hvad du kan bruge den til.

Hvis du vil bruge en højtryksrenser til de almindelige opgaver omkring hjemmet, skal du vælge en med et tryk på mellem 100 – 150 bar. Disse kan klare opgaver som terrassevask, rensning af haveredskaber og til at ordne afløb. Hvis du vil rengøre din båd eller andre krævende emner, skal du højere op i tryk.

Produkter

Viser alle 5 resultater

Hvordan fungerer en højtryksrenser?

En højtryksrenser er ikke så kompliceret, som mange forestiller sig. I praksis er det en vandpumpe, der gennem vand fra hanen, accelererer det op til en meget høj hastighed. Således skabes der er tryk på vandet, der pumpes ud gennem en meget lille åbning i en smal vandstråle. Trykket har så meget kraft, at det netop kan fjerne skidt og snavs. Der sidder oftest et eller flere filtre, som sørger for at stoppe snavs, som ellers kan blokere for vandstrålen. Derved ødelægger det ikke vandpumpen i højtryksrenseren.