14 dages returret

1-5 dages levering

Fri fragt til pakkeshop ved køb for min. 500,-*

Mulighed for afhentning

0
Ingen produkter i kurven

Græssåmaskiner og havetromler

Filtrer efter pris
- kr.
Kategorier
Tilbud
Mærker
Henter filtrer

Står du overfor et større haveprojekt?

Hos JPS Entreprenørmateriel hjælper vi kunder med at få haveideen gjort til virkelighed.
En af de største udfordringer ved et gør-det-selv-haveprojekt er de mange maskiner, der er nødvendige for at gennemføre projektet. Det er en af grundene til, at mange personer, der er i stand til selv at stå for projektet ender med at søge professionel hjælp og som konsekvens deraf betale et betragteligt større beløb, end hvad der ellers havde været nødvendigt. Vi udlejer endda vores maskiner på dagsbasis, så du kan bruge mange maskiner til et enkelt haveprojekt uden at sprænge budgettet.

Skal maskinen bruges til erhvervsmæssige formål, er der også mange fordele i at leje fremfor at købe for derved at slippe for investeringen.  Vi udlejer både til private og erhverv og har maskiner til både mindre og større projekter. Hvis du står og har behov for en specialmaskine til et haveprojekt, er du velkommen til at kontakte os.

Vi kan træffes på tlf. 98928366, og vores lastbiler leverer tungt materiel til arbejdspladser og privatboliger i hele Nordjylland, så hvis du har brug for en specialmaskine, står vi klar til at levere den – det være sig uanset, om du holder til i Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring eller et andet område af Nordjylland.

Filtrer efter pris
- kr.
Kategorier
Tilbud
Mærker
Henter filtrer

Produkter

Maskiner til ethvert behov

Uanset dit projekts størrelse, og uanset om projektet er i privat eller erhvervsmæssig henseende, kræver haveprojekter et stort og varieret maskinsortiment, som private ikke kan tillade sig at investere. Det samme gør sig gældende i erhvervsmæssige henseende, hvis der er tale om et sjældent projekt, som virksomheden sjældent udfører. Det kan ikke betale sig at lave den investering, det er selv at købe maskinen. Vi hjælper vores kunder med på billigst mulig vis at få det nødvendige maskinsortiment til deres projekt.

Maskiner af høj kvalitet

Det er vores opgave at sikre, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse, når de lejer maskiner hos os. Det sørger vi for ved at:

  • Investere i gode, driftssikre maskiner fra de brancheførende producenter
  • Lave løbende vedligeholdelse
  • Give klare instruktioner om, hvordan en given maskine bruges