14 dages returret

1-5 dages levering

Fri fragt ved køb for min. 500,-*

Mulighed for afhentning

0
Ingen produkter i kurven

Rengøring

Filtrer efter pris
- kr.
Kategorier
Tilbud
Mærker
Henter filtrer

Aldrig gå ned på udstyr

Der er mange måder at gøre rengøring lettere på. En af disse er at bruge de rigtige produkter og det helt rigtige udstyr. Rengøring af et helt hjem med en kost, klud og spand kan gøre rengøringen af dit hjem til en langsommelig process, som ingen har lyst til.
Derfor kan du med fordel anskaffe dig det rigtige udstyr til rengøringen. Der findes et utal af rengøringsudstyr, som gør livet nemmere for dig.

Her på siden kan du se vores udvalg af maskiner til rengøring.
Hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 98920262.

Filtrer efter pris
- kr.
Kategorier
Tilbud
Mærker
Henter filtrer

Produkter

Sortiment til både privat og erhverv

Her på siden kan du se hele vores sortiment af motorsave. Et sortiment, der spænder fra den eldrevne hobby-sav til privatbrug, til den kraftige, fuldtidsprofessionelle sav, der kan bruges til fældning, beskæring og kløvning af træer og brænde. Der er således en motorsav til enhver opgave.

Vores mærker

Vi forhandler kun de bedste motorsave af højeste kvalitet. Vores mærker dækker således over:

  • Echo
  • Stiga
  • Stihl
  • Husqvarna

Alle er nogle af de mest kendte motorsavsproducenter, der er garanter for produkter med en lang holdbarhed og en høj kvalitet.

Hurtig levering

JPS – Hjørring Skov & Havemaskiner hører som virksomhed til i det nordjyske og servicere hovedsageligt kunder i områderne i og omkring Brønderslev, Frederikshavn og Hjørring. Her på vores webshop sender vi dog til hele Danmark. Uanset hvor i landet, du befinder dig.