14 dages returret

1-5 dages levering

Fri fragt til pakkeshop ved køb for min. 500,-*

Mulighed for afhentning

0
Ingen produkter i kurven

Jord og plænepleje

Filtrer efter pris
- kr.
Kategorier
Tilbud
Mærker
Henter filtrer

Hos JPS Hjørring Skov & Havemaskiner forhandler vi alle gængse maskiner til jord og plænepleje.
Du finder et stort udvalg af redskaber til blandt andet Fræsere og plæneluftere, til både private og erhverv.
Tag et kig og bliv inspireret af vores store udvalg!

Filtrer efter pris
- kr.
Kategorier
Tilbud
Mærker
Henter filtrer

Produkter

Viser alle 16 resultater

Gør plænepleje til en leg

Uanset om du er privat eller erhvervskunde, er arealet omkring din ejendom dit ansigt udadtil. Det er derfor vigtigt med et velholdt og indbydende udenomsareal, som byder gæster/kunder velkommen.
Det kan dog være en stor opgave at pleje og passe de grønne arealer omkring din ejendom. Derfor kan det være en god ide at anskaffe sig de rigtige maskiner og redskaber til formålet, for at gøre det så nemt og effektivt, som overhovedet muligt.

Vi har de rette maskiner til jord og plænepleje

Vi har materiel til både mindre og store projekter. Derfor kan du både som privat og erhvervskunde finde lige præcis det, som du står og mangler.
Dette gælder også hvis du har en virksomhed, som varetager arealpleje for andre. Her er det afgørende at din maskinpark består af driftssikre maskiner, som starter hver gang. Dette bidrager med større effektivitet og dermed bedre økonomi. 

Hos os finder du alt hvad hjertet begærer og til priser, hvor alle kan være med. Vi anbefaler derfor at du tager et kig i vores webshop, hvis du står og mangler maskiner eller redskaber til arealpleje.

 Vi forhandler kun de bedste mærker

Hos JPS Hjørring Skov & Havemaskiner er kun det bedste godt nok. Derfor finder du et bredt udsnit af både velkendte og mindre kendte mærker inden for arealpleje.

Fælles for alle vores produkter er, at kvaliteten er i top. Det er din garanti for driftssikkert og effektivt udstyr til den mest optimale arealpleje. Så uanset hvilke maskiner eller redskaber du står og mangler, kan du trygt købe dem hos os.

 Vores udvalg består udelukkende af kvalitetsredskaber og vi er forhandlere af de bedste mærker inden for arealpleje, som bl.a. Stiga, Husqvarna, ECHO, STIHL og BCS.

Rådgivning til valg af det bedste materiel

Som tidligere nævnt, så kan arealpleje være en stor og uoverskuelig omgang. Dette uanset, om der er tale om en have tilhørende et parcelhus eller udenomsarealerne omkring en kontorbygning eller lager. Derfor er det vigtigt at du får det rigtige materiel, til netop din situation.

Derfor sidder vi altid klar til, at yde kompetent rådgivning, uanset hvad din problemstilling er. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, med ethvert spørgsmål du måtte have.