14 dages returret

1-5 dages levering

Fri fragt til pakkeshop ved køb for min. 500,-*

Mulighed for afhentning

0
Ingen produkter i kurven

Handelsbetingelser

På denne side handles der med:

JPS Hjørring Skov- og Havemaskiner (JPS Entreprenørmateriel I/S)
Vandværksvej 25
9800 Hjørring
CVR: 36659548

Bestilling
Alle priser på websitet er DKKR. Inkl. moms og andre afgifter.
Når du handler med JPS Hjørring Skov- og Havemaskiner på hjsh.dk indgås aftaler på dansk.
Hvis du ønsker at modtage et nyt eksemplar af din købsbekræftelse, kan du sende en mail til info@hjsh.dk

Betaling
I webshoppen kan der betales med:

Der tages gebyr ved betaling med kort på hjsh.dk

Indløser: Nets/Teller KorttypeBeregning af transaktionsgebyret
DankortDanskudstedtTransaktionsbeløb kr. 0,00 - 50,00 pålægges kr. 0,70
Transaktionsbeløb kr. 50,01 - 100,00 pålægges kr. 1,10
Transaktionsbeløb kr. 100,01 - 500,00 pålægges kr. 1,39
Transaktionsbeløb > kr. 500 pålægges kr. 1,39 + 0,00 % af beløbet
Visa/DankortDanskudstedtTransaktionsbeløb kr. 0,00 - 50,00 pålægges kr. 0,70
Transaktionsbeløb kr. 50,01 - 100,00 pålægges kr. 1,10
Transaktionsbeløb kr. 100,01 - 500,00 pålægges kr. 1,39
Transaktionsbeløb > kr. 500 pålægges kr. 1,39 + 0,00 % af beløbet
MastercardDanskudstedt1,50 % af transaktionsbeløbet
MaestroDanskudstedt1,50 % af transaktionsbeløbet
VisaDanskudstedt1,50 %af transaktionsbeløbet
Visa ElectronDanskudstedt1,50 % af transaktionsbeløbet
Mastercard, udenlandskUdenlandsk udstedt2,90 % af transaktionsbeløbet
Maestro, udenlandskUdenlandsk udstedt2,90 % af transaktionsbeløbet
Visa/Electron, udenlandskUdenlandsk udstedt2,90 % af transaktionsbeløbet
JCB Udenlandsk udstedt3,75 % af transaktionsbeløbet, min. kr. 1,95 pr. transaktion

Betales der med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1000 kr. når dit Dankort misbruges ved brug af pinkoden. Ved de betalingsmuligheder hvor der bliver lagt et gebyr oveni købesummen, fremgår det til enhver tid i parentes ud for hver betalingsmetode.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken JPS Hjørring Skov- og Havemaskiner eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra JPS Hjørring Skov- og Havemaskiner. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Reklamationsret – Privatkøb
Der er 2 års reklamationsret, efter købeloven, på alle produkter købt hos JPS Hjørring Skov- og Havemaskiner.
I de tilfælde, hvor det på hjemmesiden fremgår, at der er reklamationsret længere end 2 år, er dette fabriksgaranti, som er stillet af producenten.
Skulle en vare gå i stykker ved normalt brug, sendes den/eller afleveres i vores butik, så vidt det er muligt, i original emballage med alt tilbehør og manualer.
Viser det sig at varen ikke er i stykker, eller at fejlen ikke kan påvises ud fra kundens fejlbeskrivelse, vil varen blive returneret.
Kunden vil derefter blive faktureret fra 250 kr. inkl. moms, såkaldt undersøgelsesgebyr, til dækning af værkstedsomkostninger. Derudover faktureres også porto og efterkravsgebyr dækkende den aktuelle vares vægt.

Hvis der konstateres fejl, repareres varen eller ombyttes, og sendes uden leveringsomkostninger tilbage til kunden. Vi anbefaler at man bruger vores returskema, da dette letter ekspeditionen.

Reklamationsret – Erhvervskøb (Business to business)
For erhvervskunder gælder det, at der er 2 års reklamationsret på alle produkter købt hos JPS Hjørring Skov- og Havemaskiner.
Eventuelle fejl og mangler skal anmeldes til JPS Hjørring Skov- og Havemaskiner straks kunden har opdaget fejlen eller manglen.
Viser det sig at varen ikke er i stykker, eller at fejlen ikke kan påvises ud fra kundens fejlbeskrivelse, vil varen blive returneret.
Kunden vil derefter blive faktureret fra 250 kr. inkl. moms til dækning af værkstedsomkostninger. Derudover faktureres også porto og efterkravsgebyr dækkende den aktuelle vares vægt.

Erhvervskunder opnår ikke ny reklamationsret ved reklamation og ombytning.
Som erhvervskunder betragtes private virksomheder, offentlige institutioner, foreninger, fonde og selvejende institutioner.

Fortrydelsesret
JPS Hjørring Skov- og Havemaskiner yder 14 dages fuld fortrydelsesret, på varer købt på virksomhedens webshop, gældende fra den dag du modtager dine varer.
Varen anses for leveret når varen er lagt i forbrugerens postkasse, når den efter aftale med forbrugeren er lagt i et skur eller lignende, i forbrugerens have, eller når den er afleveret på forbrugeren arbejdsplads.
Ved brug af pakkeautomat anses leveringen at være sket når forbrugeren afhenter pakken. Ved afhentning i butikken anses varen for leveret når forbrugeren eller forbrugerens repræsentant har afhentet varen.

Der er ikke fortrydelsesret hvis varen er fremstillet efter forbrugerens specifikationer, eller som har fået et tydeligt personligt præg.
Plomberede lyd- eller billede optagelser eller computersoftware, hvor plomberingen er brudt, er der ligeledes ingen fortrydelsesret på.
Specialhjemtagne reservedele er der ligeledes ingen fortrydelsesret på.
Du kan fortryde et køb, selvom du ikke har fået varen i fysisk besiddelse. For at få din betaling tilbagebetalt og bruge fortrydelsesretten skal du meddele din beslutning om at fortryde købet til info@hjsh.dk.
Det er ikke nok at nægte modtagelsen, du skal aktivt give besked om fortrydelse ved at sende et postbesørget brev eller en e-mail.

Når du har meddelt din fortrydelse til JPS Hjørring Skov- og Havemaskiner , skal varen være sendt retur inden 14 dage.

Varen sendes til:
JPS Hjørring Skov- og Havemaskiner
Vandværksvej 25
9800 Hjørring

Du skal selv betale de direkte udgifter i forbindelse med tilbageleveringen af varen. (Prisen for at sende en vare retur kan variere alt efter størrelse og vægt) Hvis du nægter at modtage varen, vil udgifter til tilbage sendelse af varen, hvis der har været afholdt sådanne udgifter, blive fradraget i din tilbagebetaling af købesummen. Vare sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Når du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. Vi gør opmærksom på at fragtprisen ikke refunderes.

Dette gøres ved en overførelse til din bankkonto, når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.

Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken f.eks. kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

Du hæfter for en evt. forringelse af varens værdi, der skyldes anden håndtering end den, der var nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på.

Det er altid en idé at gemme den originale emballage indtil du har fundet ud af, om du vil beholde, det købte eller ej. Emballagen kan nemlig i nogle tilfælde betyde, at varens salgsværdi forringes. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes prisen skønsmæssigt af Hjørring Skov- og Havemaskiner ud fra en mulig salgsværdi.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du kontakte Hjørring Skov- og Havemaskiner på telefon 98928366.
I fald det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indgive klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Du finder maksimums- og minimumsbeløbsgrænser på klager samt gebyr for sagens behandling på Forbrugerklagenævnets hjemmeside: www.kfst.dk

Skulle du have yderligere spørgsmål vedr. ordre afgivelse eller lignende er du meget velkommen til at sende os en mail på info@hjsh.dk eller ringe til os på tlf. 98 92 83 66.