14 dages returret

1-5 dages levering

Fri fragt til pakkeshop ved køb for min. 500,-*

Mulighed for afhentning

0
Ingen produkter i kurven

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Benzindrevne hækkeklippere

Filtrer efter pris
- kr.
Kategorier
Tilbud
Mærker
Henter filtrer

Det behøver ikke at være hårdt og tidskrævende arbejde at klippe hæk.
Find den hækkeklipper, der matcher dit behov.

Tanken om at klippe hæk kan virke som et hårdt og tidskrævende arbejde for mange. Heldigvis er resultatet altid sliddet værd.
Det kan derfor godt betale sig i at investere i en hækkeklipper af god kvalitet. Gør arbejdsprocessen nemmere for dig og din krop ved at vælge en god hækkeklipper. Overvej en hækkeklipper, som ikke giver dig vabler på håndfladerne og samtidig giver et flot resultat.

Filtrer efter pris
- kr.
Kategorier
Tilbud
Mærker
Henter filtrer

Produkter

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Hvilken hækkeklipper skal du vælge?

Du bør først tage stilling til, hvilken slags hæk, der er tale om. Hækkeklippere kan lidt af hvert, og du bør derfor vælge en, der passer til netop dit behov. Hvis du har en kraftig hæk med tykke grene, er det oplagt med en lidt større og kraftig hækkeklipper. Overvej derudover også, hvor meget hæk, der er tale om. Hvis din hæk er meget høj og lang, kan det hurtigt blive anstrengende for din krop at bære rundt på en stor og tung hækkeklipper. I dette tilfælde kan du overveje en af de lettere hækkeklippere med langt sværd, som kan tage en masse grene på én gang.

Hvis du har en mindre hæk, som ikke kræver så meget tid og arbejde, kan du vælge en hækkeklipper med kortere sværd. Disse er typisk nemmere at have med at gøre, når der er tale om en tyndere grene. En hækkeklipper med lille sværd giver dig fuld kontrol og egner sig derfor til de små hække med lille grenvækst. Derudover har du rig mulighed for at lave indhak i din hæk. Overvej om du vil have en hækkeklipper med ledning eller en batteridreven. Den batteridrevne er oplagt til de større haver, så du ikke skal bøvle med en ledning, der mulighed kan komme i vejen.

Hvor tit skal din hæk klippes?

Nogle hæktyper skal klippes flere gange om året, hvoraf andre slet ikke behøver samme pleje. En buksbom skal klippes mindst to gange om året, hvis den skal se præsentabel ud. Da buksbom er en langsomt voksende hæk, er det værd at vide, at den ikke skal klippes senere end september. Hvis du klipper den senere på året, kan vintermånedernes frost være for hård ved de nyklippede grene. Det efterlader desværre et grimt resultat, som også kan ses til næste forår.

En god tommelfingerregel inden for klipning af alle hække er, at det er en god idé at klippe din hæk bred for neden og smallere for oven. Således undgår du risikoen for at få et tungt lag sne på toppen af din hæk, som medfører at grenene knækker. Ingen vil have en kollapset hæk om det er sommer eller vinter.
Hvis dit hus er omringet af en taks-hæk, kan du skære den godt til uden bekymring. Taks-sorten er kendt for at lave nye skud ret hurtigt, selv hvis du skærer helt ind til grenen. Med en hækkeklipper med kort sværd kan du formklippe din taks-hæk, hvis du vil skabe et skulpturelt udtryk i din have.