14 dages returret

1-5 dages levering

Fri fragt til pakkeshop ved køb for min. 500,-*

Mulighed for afhentning

0
Ingen produkter i kurven

Maskinudlejning

Filtrer efter pris
- kr.
Kategorier
Tilbud
Mærker
Henter filtrer

Maskinudlejning til ethvert behov 

Har du kun brug for materiel i en begrænset periode, og ønsker du ikke at investere i nye maskiner, tilbyder vi hos JPS Entreprenørmateriel udlejning af maskiner fra vores store udvalg.
Ved at leje maskiner til dine projekter slipper du for unødvendige belastninger af både krop og pengepung. Hos os finder du billig maskinudlejning, så du med sikkerhed kan få gjort dit projekt færdigt på bedste vis. Vi sørger for, at vores maskiner altid er i god stand og klar til at give sig i kast med nye projekter. 

Hvad end du er erhvervsdrivende eller privat kunde, der har brug for materiel til små eller større projekter, kan vi hjælpe dig til leje af maskiner. Vi er en lokal virksomhed, hvor vi for vores kunder er nemme at få fat i, og vi er gode til at vejlede vores private kunder, der normalt ikke har gang i byggeprojekter på daglig basis. 

Brug for levering?

 Hos JPS Entreprenørmateriel leverer vi ofte maskiner til udlejning til private kunder, der enten skal i gang med selvbyg eller med en større renovering af hus. Somme tider kan det også være kunder, der ved en større omlægning af deres have har brug for havemaskiner.
Vores lastbiler leverer tungt materiel og maskiner til arbejdspladser og private byggepladser i hele Nordjylland og primært i og omkring Hjørring, hvor vores butik og værksted også er beliggende.

Filtrer efter pris
- kr.
Kategorier
Tilbud
Mærker
Henter filtrer

Kontakt os for et uforpligtende tilbud 

Står du og skal leje flere maskiner ad gangen, eller har du andre spørgsmål til vores maskinudlejning, du ønsker svar på, kan du altid kontakte os. Ring på telefon 9892 8366 og få personlig vejledning, hvad end det drejer sig om udlejning, køb af maskiner, eller hvis du skal have fat i os på vores maskinværksted. 


Vi har et stort samarbejde med virksomheder og håndværkere, herunder både tømrere, vvs-installatører, elektrikere og meget mere, der til forskellige arbejdsopgaver har behov for supplering af deres egne maskiner. Typisk samarbejder vi med mindre virksomheder bestående af mellem 1 og 10 mand.

Vi giver gerne gode råd til, hvilke maskiner du skal bruge, og hvor lang en udlejningsperiode, der bedst vil passe til dig og dit projekt. Vi udlejer vores maskiner på dagsbasis og har ellers ingen minimumsperiode.