14 dages returret

1-5 dages levering

Fri fragt til pakkeshop ved køb for min. 500,-*

Mulighed for afhentning

0
Ingen produkter i kurven

Havefræsere

Filtrer efter pris
- kr.
Kategorier
Tilbud
Mærker
Henter filtrer

Leje af havefræser i Hjørring

Hos JPS Entreprenørmateriel er en af vores foretrukne havemaskiner havefræseren på grund af den store betydning den har i projektet om en flot have.

Lej i stedet for at købe og spar penge

Det er ikke nødvendigt at bruge havefræseren jævnligt, men engang i året – inden planter spirer ud, er det vigtigt, at du får taget den i brug, så jorden i din have også har de optimale forhold dette år. På grund af det lille brugsbehov kan en investering i en havefræser virke som spildte penge.

Hos JPS Entreprenørmateriel har vi et stort udvalg af havefræsere i forskellige størrelser og former, som vi udlejer. Vi har en havefræser til både den store have og den lille have, haven med mange sten og få sten.

Vi udlejer havefræsere af høj kvalitet til en overskuelig pris, så du kan få den flotte have uden at sprænge budgettet og uden maskinbesvær.

Filtrer efter pris
- kr.
Kategorier
Tilbud
Mærker
Henter filtrer

Produkter

Ring for rådgivning og sparring

Vi er behjælpelige med at vælge den rigtige fræser til din have og giver også gerne en kort introduktion til betjeningen af maskinen, så du er bedst mulig forberedt til at gøre din have flot. Hvis du gerne vil høre mere om, hvilke fræsere, vi udlejer, og hvad de kan hver især er du velkommen til at kontakte os.
Vi udlejer i det meste af Nordjylland- især i Brøndslev, Frederikshavn og Hjørring.