14 dages returret

1-5 dages levering

Fri fragt til pakkeshop ved køb for min. 500,-*

Mulighed for afhentning

0
Ingen produkter i kurven

Plænelufter

Filtrer efter pris
- kr.
Kategorier
Tilbud
Mærker
Henter filtrer

Hos JPS Hjørring Skov- & Havemaskiner udbyder vi et større udvalg plæneluftere.
Med en plænelufter kan du for alvor give plænen en kærlig hånd og fjerne mos, ukrudt og andre uønskede planter i plænen.
Det giver på den måde plænen plads og luft til at blive flot og grøn til sommermånederne

Filtrer efter pris
- kr.
Kategorier
Tilbud
Mærker
Henter filtrer

Produkter

Viser et enkelt resultat

Skal du bruge en ny plænelufter til at gøre plænen frisk og flot igen?

Her på siden kan du se vores store udvalg af plæneluftere. Vi har flere forskellige modeller til forskellige priser, og derfor er der noget for enhver smag.
Skal du bruge en plænelufter, men er usikker på hvilken model, så er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige model.
Du kan derfor gøre dig selv en tjeneste ved at investere i en plænelufter, hvis du vil være sikker på at have nabolagets grønneste og flotteste plæne.

Hvilken plænelufter skal jeg vælge?

Hvilken plænelufter du skal vælge kommer meget an på forskellige faktorer. For det første skal det være en, der passer til din havestørrelse og som kan yde en optimal indsats. Et godt resultat er altafgørende for os, og derfor kan du være sikker på, at uanset hvilken plænelufter fra vores udvalg du vælger, så er de blandt markedets bedste modeller. Derfor skal du finde ud af, hvilken plænelufter du mener passer bedst til haven. Vi har forskellige leverandører af plæneluftere, så der er noget for enhver smag. Vi er selvfølgelig også klar med gode råd, hvis du har brug for vejledning til at finde en plænelufter, der passer dig. Vores dygtig personale står klar til at svare på eventuelle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Vigtige detaljer, når du skal vælge den rigtige model

Der er forskellige elementer ved en plænelufter, som man bør tjekke ekstra godt efter, når man skal vælge den rigtige plænelufter.
Først og fremmest motoren, sikkerhedsfunktioner og kritiske funktioner som dybdejustering mv. er vigtigt, når du skal vælge en plænelufter. Det er vigtigt at være klar over, hvor stor en ydelse en plænelufter kan arbejde med, samt hvilke sikkerhedsforanstaltninger, der er tilknyttet en specifikt plænelufter. Derudover er det vigtig at vide, hvor dybt en plænelufter kan gå, hvis man er hårdt plaget af f.eks. mos, hvorfor kvaliteter som dybdejustering og opsamler kan være gode kriterier at vælge en plænelufter ud fra. Til sidst skal en plænelufter også være nem at håndtere og styre rundt på plænen. Her er håndtaget og startgreb en vigtig detalje, da det er en kritisk faktor, at en plænelufter er nem at kontrollere.

Alt i alt er der en del forskellige faktorer, som man kan kigge efter, når man skal vælge den rigtige plænelufter. Er du i tvivl om hvilken model, der passer dig bedst, så er vi naturligvis klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring i rådgivning og vejledning af vores kunder, og kan uden tvivl hjælpe dig med at vælge en god plænelufter til din have.