14 dages returret

1-5 dages levering

Fri fragt til pakkeshop ved køb for min. 500,-*

Mulighed for afhentning

0
Ingen produkter i kurven

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Robotgarager

Filtrer efter pris
- kr.
Kategorier
Tilbud
Mærker
Henter filtrer

Vores sortiment indeholder modeller fra Husqvarna, Segway Navimov, Stiga og Cramer, som hver især passer til forskellige størrelse haver. Skal det være med eller uden kabel? Vi har begge dele.  Gå på opdagelse blandt vores mange maskiner.

 

Filtrer efter pris
- kr.
Kategorier
Tilbud
Mærker
Henter filtrer

Produkter

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Kvalitets robotplæneklippere

Mange er skeptiske overfor robotplæneklippere og deres ydeevne, og det skyldes, at mange har naboer og venner, der har købt en billig model fra virksomheder, der ikke leverer kvalitetsprodukter til haven og hjemmet. I vores sortiment af robotplæneklippere har vi kun kvalitetsmodeller, som er testet og udviklet for at give dig det bedste resultat muligt.

Hver model i vores sortiment har hver deres kvalitetspunkter, som du kan læse mere om ved at klikke på dem. Vores produkter i sortimentet er testet og udviklet for at kunne servicere dig bedst muligt og holde så længe som muligt.

En af de vigtigste ting ved at robotplæneklipper er dens støjsvaghed. Alle modeller hos hjsh.dk er støjsvage modeller, som larmer minimalt, hvilket gør det muligt for dem at køre om natten. På den måde kan du vågne op til nyslået græs hver dag.

Installationskit til robotplæneklippere

Når du har fundet den robotplæneklipper, der passer til din have, er det tid til at installere den og sætte den op i haven. En robotplæneklipper fungerer ved at have et afsat område, hvor den kan slå græsset. Til det skal man bruge et installationskit, som vi har flere af i vores sortiment. Det afsatte område til robotplæneklipperen markeres med kanttråd, som indikerer til robotten, at det er her til og ikke længere.

I et almindeligt installationskit kommer kanttråd (i forskellig længde), pløkker, samlere og kabelstik. Mængden af pløkker og kanttråd afhænger af hvilket installationskit, du skal bruge, og det afhænger af størrelsen på din have.

Hvis du har brug for vejledning til hvilket installationskit, du skal bruge, skal du ikke tvivle med at give os et kald og spørge om hjælp.

Tilbehør til robotplæneklippere

Ligesom med alt andet udstyr er der tilbehør til den, og robotplæneklippere er ikke anderledes. Størstedelen af vores robotplæneklippere er produceret til at kunne modstå regn og slud, men ligesom med din bil, har den det bedst med at stå i en garage eller under halvtag. Derfor kan du anskaffe dig forskellige størrelse halvtag eller garagen til din robotplæneklipper. Derudover kan du til nogle af modellerne få et opslag, så den kan hænges inde i skuret eller garagen.