14 dages returret

1-5 dages levering

Fri fragt til pakkeshop ved køb for min. 500,-*

Mulighed for afhentning

0
Ingen produkter i kurven

Stiga

Hos Hjørring Skov- & Havemaskiner er en af vores mest solgte mærker, indenfor plæneklippere, Stiga.

Stiga blev grundlagt i 1934 i Sverige og har mere end 90 års erfaring med plæneklippere. Stiga er en af de ældste plæneklipperproducenter og igennem alle deres år har deres maskiner været kendt for den høje kvalitet og brugervenlighed.

Stiga udbyder i dag alt lige fra plæneklippere til hækkeklippere og har med udgangspunkt i deres mangeårige erfaring finpudset udvalget af maskiner. Det betyder at du som bruger får den bedst mulige kombination af teknologi og ydeevne med en Stiga.

 

I dag inddeler Stiga deres produkter ind i 3 kategorier:

STIGA Essential

Som er udviklet til nye haveejere, og dem som har behov for simple havemaskiner.
I denne kategori finder du redskaber med en lav vægt, som er lette at justere starte, bruge og opbevare. Og så har de enkle og intuitive funktioner.

Stiga Experience

Som er udviklet til de mere erfarne haveejere, og til dem som har behov for mere robuste havemaskiner med flere funktioner.
I denne kategori finder du robuste Stiga Produkter, som er til mere længerevarende og krævende opgaver. Ofte har produkterne også flere funktioner.

Stiga Expert

Som er udviklet til haveeksperter og professionelle brugere, som ønsker de bedste og mest kraftfulde havemaskiner.
I denne kategori får du slidstærke produkter med en overlegen ydeevne som er til de mest intense opgaver. Du har mulighed for at tilpasse ydeevnen og indstillinger, funktioner og ergonomi er i højsædet.

Stiga udbyder alt indenfor plæneklipning, trimning, beskæring, rengøring og jordpleje. Så uanset om du er helt ny i haveverdenen, garvet havegænger eller professionel havemand, så har Stiga produkter til dig.

Tag et kig på nogle af vores mest populære maskiner fra Stiga her:

Plæneklippere

Front-riders

Vi forhandler kun de bedste mærker
indenfor Skov- og havemaskiner