14 dages returret

1-5 dages levering

Fri fragt til pakkeshop ved køb for min. 500,-*

Mulighed for afhentning

0
Ingen produkter i kurven

Om JPS Entreprenørmateriel & Hjørring Skov- og Havemaskiner

Nordjyllands bedste udvalg

Vi samler vores webshop i en fælles platform hvor du får adgang til alle de bedste mærker inden for skov- og havemaskiner.

Robotplæneklippere, Plæneklipper, Havetraktorer, Græstrimmer, Hækklipper, Motorsave og Skovudstyr.

Du finder også et fint udvalg af El-Scooter og Kabinescooter i vores butik eller på vores webshop.

Den bedste oplevelse

Når du handler nyt hos os, sørger vi naturligvis for at udstyret er samlet og afprøvet inden vi udleverer det til dig, samtidig vil du modtage instruktion om brug af maskiner, så vi er sikre på at du får den bedste oplevelse med dit nye produkt.

Har du brug for service af dine maskiner, hjælper vores dygtige mekanikere på værkstedet, gerne med service og reparation. Kan det udstyr ikke repareres hjælper de også gerne med vejledning og køb af nyt grej.

Velkommen

I Marts 1980 startede Jens Peter Steffensen virksomheden op i lejet lokaler i Danmarksgade 6. Hjørring. Dengang startede det hele med udlejning , salg og reparationer af entreprenørmateriel. I 1983 overtog vi forhandlingen og lageret af havemaskiner efter C.H. Thomsen Automobiler, der dengang hørte til i Østergade 24.

Firmaet udviklede sig i takt med tiden og med en del nye tiltag og forhandlinger, blev pladsen efterhånden for trang, så i 1987 flyttede vi ind i egne, nybyggede lokaler på Vandværksvej 25 i Hjørring, hvor vi også holder til den dag i dag.

Gennem årene er der løbende blevet udvidet i takt med, at firmaet er vokset og sortimentet er blevet større. Senest i 2001 hvor vi udvidede vores butik med ny udstilling og værksted med smedeafdeling til opbygninger.

Vi beskæftiger i dag 9 mand, og dækker ethvert behov inden for have, park samt bygge- og anlægsbranchen.

JPS Entreprenørmateriel drives i dag af Jens Peter Steffensen og sønnen Gorm Steffensen, som har været i firmaet siden 2004.


 

 

Hjørring Skov- Og Havemaskiner- En del af JPS Entreprenørmateriel

Fra januar 2022 er Hjørring Skov- og Havemaskiner blevet en del af JPS Entreprenørmateriel.
Det betyder for dig som kunde, at vi nu har endnu flere produkter i vores sortiment og vi fortsætter selvfølgelig med samme gode service og vejledning.

Du finder stadig vores butik på Læsøvej 1 i Hjørring, hvor finder du de største og bedste mærker til skov og have branchen. Vi lagerfører maskiner fra Husqvarna, Stihl og Makita.