14 dages returret

1-5 dages levering

Fri fragt ved køb for min. 500,-*

Mulighed for afhentning

0
Ingen produkter i kurven

Robotplæneklippere

Filtrer efter pris
- kr.
Kategorier
Tilbud
Mærker
Henter filtrer

Undgå at skulle slå græsset selv med en robotplæneklipper til din have

Duften af nyslået græs på en forårsdag eller varm sommerdag er svær at slå. Dog kan det til tider være svært at tage sig sammen til at slå græsset, og opnå en trimmet og pæn græsplæne. Her kan vi være behjælpelige for dig. Vi har et bredt sortiment robotplæneklippere, som kan gøre det hårde arbejde for dig, mens du nyder kvalitetstid med familien eller beskæftiger dig med andre ting rundt omkring i huset.

Så spar dig selv for mange timers arbejde hvert år med en robotplæneklipper til haven, og nyd en tæt-trimmet have og duften af nyslået græs hver morgen med en robotplæneklipper.

Vores sortiment indeholder modeller fra Stiga, Husqvarna, Stihl, Honda og Cramer, som hver især passer til forskellige størrelse haver.

Filtrer efter pris
- kr.
Kategorier
Tilbud
Mærker
Henter filtrer

Produkter

Viser alle 26 resultater

Kvalitets robotplæneklippere

Mange er skeptiske overfor robotplæneklippere og deres ydeevne, og det skyldes, at mange har naboer og venner, der har købt en billig model fra virksomheder, der ikke leverer kvalitetsprodukter til haven og hjemmet. I vores sortiment af robotplæneklippere har vi kun kvalitetsmodeller, som er testet og udviklet for at give dig det bedste resultat muligt.

Hver model i vores sortiment har hver deres kvalitetspunkter, som du kan læse mere om ved at klikke på dem. Vores produkter i sortimentet er testet og udviklet for at kunne servicere dig bedst muligt og holde så længe som muligt.

En af de vigtigste ting ved at robotplæneklipper er dens støjsvaghed. Alle modeller hos hjsh.dk er støjsvage modeller, som larmer minimalt, hvilket gør det muligt for dem at køre om natten. På den måde kan du vågne op til nyslået græs hver dag.

Installationskit til robotplæneklippere

Når du har fundet den robotplæneklipper, der passer til din have, er det tid til at installere den og sætte den op i haven. En robotplæneklipper fungerer ved at have et afsat område, hvor den kan slå græsset. Til det skal man bruge et installationskit, som vi har flere af i vores sortiment. Det afsatte område til robotplæneklipperen markeres med kanttråd, som indikerer til robotten, at det er her til og ikke længere.

I et almindeligt installationskit kommer kanttråd (i forskellig længde), pløkker, samlere og kabelstik. Mængden af pløkker og kanttråd afhænger af hvilket installationskit, du skal bruge, og det afhænger af størrelsen på din have.

Hvis du har brug for vejledning til hvilket installationskit, du skal bruge, skal du ikke tvivle med at give os et kald og spørge om hjælp.

Tilbehør til robotplæneklippere

Ligesom med alt andet udstyr er der tilbehør til den, og robotplæneklippere er ikke anderledes. Størstedelen af vores robotplæneklippere er produceret til at kunne modstå regn og slud, men ligesom med din bil, har den det bedst med at stå i en garage eller under halvtag. Derfor kan du anskaffe dig forskellige størrelse halvtag eller garagen til din robotplæneklipper. Derudover kan du til nogle af modellerne få et opslag, så den kan hænges inde i skuret eller garagen.